Nyheder

Den russo-ukrainske krig: omrørte en bølge af droner!
Slip tid: 2023-10-17 15:38:06  Hits: 6

foreign -lande køber febrilsk droner fra Kina, og Kina har endda pålagt eksportkontroller på droner.


at til stede, forskellige typer små UAV'er er blevet kernevåben i Rusland-ukraine krig. Frontlinjetropperne i både Rusland og Ukraine bruger små UAV'er til rekognosering, rekognosering af artilleri, bombning og selvmordsstrejkeopgaver og bruger endda mere avancerede lange-range droner bruges til at angribe infrastrukturmål i dybe områder langt væk fra frontlinjerne.


accoring til russiske medierapporter, de ukrainske væbnede styrker scannede frenetisk det globale marked for ikke længe siden og købte droner gennem Cross-Border -transaktioner på Aliexpress -platformen. Det, der især kan ses, er, at ukrainske købere købte ca. 10 droner fra det østlige land. Tusinder af meget billige FPV -gennemgangsmaskiner såvel som et stort antal dronekomponenter.

Snipaste_2023-10-17_15-31-31.png

dette lille våben kan være et andet våben, der kan ændre slagmarken i Rusland-ukraine krig. Pånuværende tidspunkt, på frontlinjerne af den russiske-ukrainiske slagmark, har begge sider et stort antal selvmordsdroner modificeret fra brand-name FPV flyvende fly. Denne FPV -selvmordsdrone er sammensat af en billig FPV -gennemgangsmaskine, VR -briller og håndtagskontrol. Det er udstyret med en rustning-piercing stridshoved af RPG7 -raketter under flykroppen eller en RKG-3 anti-tank granat eller 82 mm mørtelskaller og anti-infantry rettede miner. Dets ændringsomkostninger er kun USD 500, og dens hitrate kan overstige 80%.


The Suicide Drone kombineret med en FPV -krydsemaskine og en artilleri -shell har en temmelig god strejkeeffekt. Drone -piloten er som at spille et spil, udstyret med VR -briller og kontrollere dronens flyvning fra et første-personsperspektiv. Soldater kan kontrollere selvmordsdronen for direkte at spore fjendens tanke og pansrede køretøjer og endda flyve ind i bygninger. , find målet, og start eksplosionen.

Snipaste_2023-10-17_15-28-52.png

FPV selvmordsdronen modificeret fra FPV -gennemgangsmaskinen kan være en andenny type ammunition, der kan påvirke krigsforløbet efter våben som Javelin Missiles , Seamass Rocket Launchers og Four-axis Drones. FPV -selvmordsdroner kan opnå præcise strejker gennem drift af VR -briller og kan effektivt dræbe eksponerede infanteri og bevægelige tanke og pansrede køretøjer ved at bære kraftfulde retningsbestemte miner eller RPG -krigshoved. af selvmordsdroner modificeret fra FPV -flyvende fly overstiger langt den

switchblade

300 selvmordsdroner leveret af De Forenede Stater til den ukrainske hær. Hovedårsagen er, at stridshovedet for
switch -bladet

300 er for lille, kun svarende til kraften i en granat, som ikke kan ramme tung rustning. Den anden grund er, at det er for dyrt.

switchblade"300 sælger faktisk for 6.000 amerikanske dollars."""""

the Suicide drone ændret af FPV -flyvemaskinen er simpelthen for billig. De samlede omkostninger ved en FPV -selvmordsdrone overstiger ikke 500 amerikanske dollars, hvilket kun er 10% afSnipaste_2023-10-17_15-33-09.pngswitchblade

300 selvmordsdronen understøttet af De Forenede Stater. Én.

""prisen på FPV -turen \\ through -maskinen er ekstremt lav. Den billigste FPV -ride \\ through -maskine kan reducere omkostningerne til mindre end 1.000 yuan. De dele, der er samlet af dig selv, er endnu billigere, måske kun et par hundrede yuan. Selv hvis der bruges en mærket FPV -rejsemaskine, plus VR -briller og stridshoved, kan de samlede gennemsnitlige omkostninger reduceres til 2.000 til 3.000 yuan.


--



Tidligere: Kunne billige selvmordsdroner ers...

Næste: Opdatering om UAV -eksportkontrol...