Nyheder

Kunne billige selvmordsdroner erstatte cruise -missiler?
Slip tid: 2023-10-17 15:08:53  Hits: 5

Could billige selvmordsdroner erstatninge Krydstogtsmissiler? Svaret er uerstatteligt!


suicide droner og cruise -missiler er to forskellige våben. For at sige det simpelthen er selvmordsdroner først droner, mens krydsermissiler først er missiler. Selvmordsdroner er udstyret med krigshoveder på droner, mens krydsermissiler er udstyret med vinger på missiler. Dette bestemmer, at de to har forskellige forestillinger og forskellige anvendelser. Overlapningen mellem de to funktioner er meget lille, hvilket bestemmer, at der ikke ernogen mulighed for, at de to kan erstatte hinanden, i det mindste fornu.

Snipaste_2023-10-17_15-02-49.png

suicide droner er dybest set små ammunition og er engangsvåben. Derfor er det største krav til selvmordsdroner, at de skal være billige, det vil sige, de skal være overkommelige. Den lave pris begrænser også den samlede præstation af selvmordsdroner til, hvor avancerede de er, og de er dybest set i en anvendelig tilstand. For eksempel drives Iran' Det har ikke engang et optoelektronisk målretningssystem og er afhængig af andre mål. Detektions- og rekognoseringsfly tildeler mål og har begrænset evne til at angribe bevægelige mål. Karakteren er kun et par dusin kg, hastigheden er mindre end 200 kilometer i timen, og rækkevidden er kort, hvilket gør detnemt at aflytte. Fordelen er, at den kan produceres i store mængder, og prisen er lav."-"

Snipaste_2023-10-17_15-04-03.png

hovedkarakteren for et krydsermissil er dens lang rækkevidde. Det kan forstås som at tage et missil med en kort rækkevidde og tilføje vinge
lignende vinger for at give det mulighed for at flyve længere. Derfor er det vigtigste mål, der er karakteristisk for et krydsermissil, at forfølge lang rækkevidde. Dette er grundlæggende forskelligt fra selvmordsdroner.

-

hastigheden for de to er også forskellig. Selvmordsdronens hastighed er meget langsom,normalt kun ca. 200 kilometer i timen. Tænk over det, cruise -missilet har en rækkevidde på 2.000 kilometer, og selvmordsdronen skal flyve i 10 timer og vente på, at det flyver til målet. I dette område er folk allerede færdige med deres måltider og tilbage. Selv hvis cruise -missilet er subsonisk, har det en hastighed pånæsten 900 kilometer i timen. Desuden bevæger udviklingsretningen af ​​krydsermissiler sig mod supersoniske hastigheder.

the Warhead Charge er forskellig. Selvmordsdroner er begrænset af deres lille størrelse. Stridshovedladningen er meget lille, mens krydsermissilskarpet er meget større.

cruise missiler er høje
tech lange

range strejkevåben på operationelle og strategiskeniveauer, mens selvmordsdroner er Low

end Smart Strike -våben på det taktiskeniveau. De har forskellige anvendelser. Til stede er selvmordsdroner i en anvendelig tilstand. Dette er relateret til deres disponible karakter. De søger ikke at være høje-end, så længe de kan bruges. At dømme ud fra Rusland-ukraine -konflikten er præstationen af ​​den således-called iranske shahed selvmordsdroner ikke avanceret, og antallet, der er skudtned, er langt større end antallet, der er gået glip af. Selv hvis succesraten kun er 20%, er det en sejr, fordi denne lave selvmordsdrone i sig selv er et våben, der vinder efter mængde. Med udviklingen af ​​supersonisk hastighed og længere række af krydsermissiler Missiler og selvmordsdroner, der dvæler på det taktiske slagmarkniveau, bliver stadig større. Derfor kan selvmordsdroner ikke erstatte cruise -missiler.----

Tidligere: Top 3 UAV i verden

Næste: Den russo-ukrainske krig: omrørt...